KONSEKVENSER

Hvad er konsekvenserne af manglende børnepasningsmuligheder i Solbjerg for dig og din familie.
Hvilken indflydelse har det for tiden med børnene? Økonomien? Arbejdslivet? Samlivet?
Skriv og fortæl os og dermed politikerne om det.....

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvis jeg ikke får en plads her i solbjerg til min datter, og hun kommer til at få en i f.eks. tranbjerg, kommer det til at betyde at vi skal stå op kl 4.30-5.00. Da jeg ingen bil har og er alene med hende, ville vi skulle med bus om morgen. Det vil jeg simpelhen ikke byde hende eller mig selv. Hun kommer til at få en meget lang dag og en træt mor.
Mvh Nickie og Karla (11 mdr)

Anonym sagde ...

For mit vedkommende har pasningsproblematikken bestemt indflydelse på min lyst til at få flere børn! = færre skatteborgere i fremtiden. Er også gået ned i tid for at kunne få det til at hænge sammen = færre skattekroner fra mig! Der snakkes så meget om, hvordan man kan få folk til at få flere børn: Tja hvad med at sørge for pasning i nærområdet?!

Anonym sagde ...

Vi arbejder begge i solbjerg..... så det der med transport tiden ikke må forlænges med mere end 30 min.bliver svær at overholde. Vi får også svært ved at nå at hente vores søn da vi har fri mellem 16:30-17.
Så øv øv vi ikke kan få ham passet her i byen. Så er der lige det med at vi skal have gang i bilen hverdag frem for vi lige springer på cyklen !
Nu håber vi bare at der snart sker noget fra politisk side.